PIT

PIT | Project Initiative Tilburg

In 2008 heb ik PIT opgericht. PIT is een onafhankelijk nomadisch kunstinitiatief dat incidenteel een platform biedt voor kunst, tentoonstellingen en projecten. Om haar projecten te realiseren maakt PIT gebruik van verschillende (kunst)ruimtes, deze kunnen variëren van door kunstenaars beheerde ruimtes en initiatieven tot galeries.

Stay tuned!, in 2024 gaan we weer mooie plannen realiseren !!

meer over PIT

PARK

PARK is een kunstinitiatief dat in 2013 door Rob Moonen in samenwerking met zes andere Tilburgse kunstenaars is opgericht. Op dit moment bestaat de PARK-staf uit Rob Moonen (coordinator), Linda Arts, René Korten, Rob Moonen en Lieve van den Bijgaart.

PARK is een platform voor hedendaagse beeldende kunst wat een tentoonstellingsprogramma organiseert in de voormalige Goretti-kapel aan het Wilhelminapark in Tilburg. Per jaar worden er vijf a zes projecten en een zomerresidentie gerealiseerd met waar mogelijk een bijpassend raamprogramma in de vorm van lezingen, kunstenaarsgesprekken, muziek en film. 

meer over PARK

Grafisch Atelier Daglicht

Grafisch Atelier Daglicht is een atelier in Eindhoven waar professionele kunstenaars grafisch werk kunnen maken. Van 1999 tot 2017 was ik als een van de werkplaatsbeheerders nauw betrokken bij deze plek en organiseerde ik vele workshops, tentoonstellingen en projecten.

meer over de projecten die ik realiseerde voor Grafisch Atelier Daglicht